Velkommen til Stress og traume klinikken

Stress kan forebygges, håndteres og behandles.

Vi kan alle, uden undtagelse, blive ramt af stress, hvis omstændighederne er til det. Sker det, er det vigtigt at få den rette professionelle hjælp. 
I Stress og traume klinikken, hjælper jeg dig tilbage til et liv i fysisk og psykisk balance, til en god hverdag med overskud, livskvalitet og glæde.

Dit forløb tilpasses dig, og der er den tid og ro, som du måtte have brug for. Sammen, afstresser vi din krop. Vi finder, håndterer og behandler dine stressårsager, og forebygger, så du også fremover kan bevare den gode balance i dit liv.
 
Jeg ser, og behandler "det hele menneske", og kan som terapeutisk behandler også hjælpe dig igennem, og af med de svære tanker og følelser, som ofte følger med stressen.

Jeg ved, hvor vigtigt det er at blive mødt med forståelse, og den rette hjælp, når man er ramt af stress. Jeg har selv været alvorligt stressramt, og har prøvet, hvad det kan gøre ved krop og sjæl.

Således, har jeg selv gået vejen, og har som andre erfaret, at uanset hvor slemt man har det, så ER det muligt at komme i balance, og blive sig selv igen. Det er nu min fornemmeste opgave at hjælpe dig, på dín vej, til et raskt og glad liv.

Velkommen.

Annette Rosenved Petersen
 

TAT gruppe - For ALLE - med eller uden stress. 

Opløs og slip svære følelser, begrænsende tanker og bekymringer, traumer, fysiske og følelsesmæssige stress symptomer. Nænsomt og uden smerte, med TAT - Tapas Akupressur Teknik. Blidt, effektivt og sikkert. 

For ALLE, som ønsker virksom og holdbar healing, ønsker at forebygge eller behandle stress, og for alle, som ønsker et redskab til effektiv 'hjælp til selvhjælp'.
 
Næste gruppe starter mandag den 30. maj 2016.
Læs mere om TAT gruppen her.
 

Stressgruppe i Roskilde

Kom din stress til livs en gang for alle i trygge rammer og sammen med andre stressramte.

Læs mere om gruppen her.
 

Gratis forsamtale

Overvejer du et Stresscoachings- og behandlingsforløb, så er en gratis og uforpligtende forsamtale muligt.

En forsamtale varer 20 - 30 minutter. Vi taler lidt om din situation, og sammen vurderer vi, om et Stresscoachings- og behandlingsforløb vil være noget for dig. Samtidig har du mulighed for at se mig an, og stille spørgsmål til forløbet, inden du beslutter dig. Forsamtalen kan også foregå over telefon / Skype.
Ring eller skriv og bestil din gratis forsamtale.
 
 

Læs artiklen om mit eget stressforløb:

Gik ned med stress og lærte en masse

I mere end et år var Annette Rosenved Petersen syg af stress, både fysisk og mentalt. Hun blev rask, lærte en masse af det og tilbyder nu samtaler og vejledning til stressramte.
- På mit arbejde skulle jeg holdet et kort oplæg for en forsamling. Da jeg havde talt i nogle minutter, gik min hjerne fuldstændig i sort. Senere fik jeg at vide, at flere i forsamlingen troede, jeg havde fået en blodprop. Men da jeg gik til lægen, konstaterede hun, at jeg var gået ned med et stress-kollaps. Læs artiklen her.
 
 

"95 pct. af de personer der har gennemført et StressCoaching forløb forbliver i deres nuværende job."         Stressekspert Bjarne Toftegård

                                      
 
 
 
Stresscoachings- og behandlingsforløb:
Hos Annette er jeg blevet mødt med stor empati og nærvær. Jeg forstår nu stressen, og har lært at håndtere og forebygge den. Jeg har følt mig i trygge og kompetente hænder, og har fået mange gode og brugbare værktøjer.
Maria
Meditation:
Mange tak for sidst. Jeg er sikker på, at det var den bedste meditation jeg har deltaget i - og jeg har altså prøvet nogen stykker efterhånden. Det gør du virkelig godt. Du er meget venlig og behagelig at være i selskab med, og det gør, at man slapper helt af og lader sig guide. Jeg følte mig meget let efterfølgende, og i dagene efter.
Christina
Stresscoachings- og behandlingsforløb:
Da jeg gik ned med stress 2008 og var sygemeldt i et år, var der ikke meget hjælp at hente. Det var en hård hverdag, men så startede jeg hos Annette. Annette har et roligt sind, er god til at rumme mennesker, og meget professionel. Vi fik styr på mange tanker sammen, og ikke mindst min angst. Jeg kan anbefale Annette, det vil du aldrig fortryde.
Mai Britt
Meditation:
Mange tak for denne gang, det var en fornøjelse. Jeg vil rose dig igen for din måde at undervise på, meget behagelig.
Inger
Stresscoachings- og behandlingsforløb:
Jeg har haft gode erfaringer med Annette som stresscoach, og følt mig i professionelle og trygge hænder. Annette har givet mig "hjemmearbejde", og har fulgt op, så jeg har fået nogle gode værktøjer. Annette har en god empati, og har stillet mig spørgsmål, som har fået mig til at tænke over tingene. Jeg kan på det varmeste anbefale Annette.
Dorte
Meditation:
Tak for de 4 aftener med meditationsundervisning. Du har en behagelig stemmeføring, og guider os deltagere igennem øvelser og meditation på en meget professionel måde.
Bettina
Stress & traume klinikken | CVR: 29106924 | Holbækvej 34, 2.2., 4000 Roskilde  | Tlf.: +45 51 66 26 82