Hvem er jeg og hvad kan jeg hjælp dig med?

Jeg hedder Annette Rosenved Petersen, og mit hjerte banker for at hjælpe og støtte dig, der hvor du har mest brug for det, når livet er smertefuldt og udfordrende.

 
Det, som driver mig og virkelig motiverer mig er, at mine klienter bliver hjulpet på en tryg, smertefri og hurtig måde, og at jeg ser at jeg gør en forskel.
 
Jeg arbejder som terapeutisk behandler, stresscoach, healer og gruppeleder, og mine specialer er stress, skilsmisse og traume/PTSD.
 
Forebyggelse og "hjælp til selvhjælp" er meget vigtige nøgleord i mit arbejde. Alle klienter, og gruppedeltagere, får derfor værktøjer med sig, som kan bruges videre i livet.
 

Viden og erfaringer

Jeg tror på, at det er muligt at komme tilbage til et raskt og glad liv med masser af overskud både til sig selv og til andre, og jeg ser det ske igen og igen.
 
Jeg ved, at det ikke længere er nødvendigt med mange og lange behandlingsforløb over flere år, for at få det godt! Det viser resultaterne af mit arbejde.
 
Jeg ved også, at selv gammel og fastlåst sorg, dybe traumer, og såkaldte kroniske PTSD symptomer, blidt og trygt kan løsnes og heles på kort tid.
 
Det kan lade sig gøre at få et liv, hvor det er glæden, kærligheden, livslysten og  overskudet, som er i føresædet. Jeg ved hvad jeg taler om.......
 

Fra sjælens sorte nat til lys og kærlighed

En del af mit voksenliv, har jeg arbejdet intensivt med min personlige udvikling. Jeg har healet de oplevelser, som jeg havde med mig i min bagage. Jeg har gået igennem dybderne, og har mærket og oplevet "sjælens sorte nat" i hver en celle, og har været helt nede og "bide i gulvtæppet".
 
Jeg er kommet godt og styrket igennem, og med endnu større livsvisdom, rummelighed og empati. Det er nu til glæde og gavn for både mig selv, og for alle jeg hjælper i klinikken og for mine kursister og gruppedeltagere.
 
Gennem årene er det blevet fundamentet for mit arbejde, og jeg lever bevidst selv det liv, som jeg hjælper, underviser og inspirerer andre til.
 
 
 

Cool facts om min baggrund

 
Jeg har mere end 25 års erfaring. Er uddannet psykoterapeut indenfor samtale- og vejrtrækningsterapi, eksamineret stresscoach, certificeret energipsykologisk terapeut, og healer. Jeg videreuddanner mig løbende, modtager supervision og egenterapi, og arbejder kontinuerligt med min egen personlige udvikling.
 
Her har du et indblik i min uddannelsesmæssige baggrund:
 • Eksamineret stresscoach. Forebyg stress/Bjarne Toftegård 2014.
 • Meditations- og mindfulness instruktør. Henning Daverne 2014.
 • Psykoterapeut i Samtale- og åndedrætsterap (3-årig) Binnie Ann Dansby 1999.
 • Advanced Practitioner of Meridian and Energy therapies. Center for energipsykologi i Sverige/The Association for Meridian and Energy therapy i England, inkl. EFT og TAT 2006.
 • TAT og Traumer. Tapas Fleming 2007.
 • EmoTrans. Hanna Noorberg 2007.
 • Samtalegruppeleder for skilsmissebørn. Center for Familieudvikling 2011 + 2016.
 • Kursusleder i Motivation, Overskud og Trivsel. Liv og Lyst 2003.
 • Certificeret praktikantforløb i Roskilde Amt's sorg- og krisegruppe 1999.
 • Reiki healer 1 + 2. 1993.
 • Erhvervssproglig korrespondent. Handelshøjskolen i København 1992.
 • Diverse efteruddannelser og kurser inden for det energipsykologiske område, psykologi/psykiatri, personlig udvikling, coaching, arbejde med døende, med mere.

Jeg er her for dig uanset hvor du befinder dig

Jeg har klinik i Roskilde. Men, bor du andre steder i landet, opholder du dig i udlandet, eller er er du for dålig til at komme til Roskilde, så mødes vi over telefon eller Skype. Det er lige så virkningsfuldt og trygt! 
 
Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid, så kontakt mig.
 
Jeg ønsker dig alt det bedste!
 
Annette Rosenved Petersen
 
 
Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre nærmere.
 
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig snarest muligt.
Annette Rosenved Petersen | Holbækvej 34, 2. sal, dør 2, Roskilde  | Tlf.: 51662682