Healing i klinikken til donationspris

For at give de fleste mulighed for at modtage healing, er det nu muligt at modtage healing i klinikken, til en donationspris.
 

Hvad er donationspris?

Du donerer et valgfrit beløb til mig for healingen og min arbejdstid, dog mindst 300 kr.
 
10 % af beløbet, donerer jeg derefter videre til foreningen Børns Vilkår, som årligt hjælper tusindvis af børn på BørneTelefonen.
 

Læs mere nedenfor om:

Hvornår du kan bruge healing, hvordan det foregår, og hvordan det kan opleves at blive healet.
 

Hør om healing til donationspris i videoen:

Healing i klinikken

Jeg har i over 25 år fungeret som kanal for den universelle healende kærlighedsenergi, og har god erfaring i hjælp til både fysisike, følelsesmæssige og mentale udfordringer. 
 
Overvejer du om healing er noget for dig, så læs videre her, og kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål inden du beslutter dig, eller hvis du ønsker at bestille en tid så jeg kan hjælpe dig.
 

Sådan foregår en healing:

 • Vi starter med en indledende snak om dit ønske for healingen
 • Du lægger dig på briksen, med alt tøjet på, og får et par tæpper over dig, så du ligger trygt og varmt
 • Jeg sætter lidt stille musik på, og starter healingen
 • Undervejs lægger jeg blidt mine hænder forskellige steder på din krop. Dér, hvor du har behov, og dér hvor din krop og dit energisystem bedst tager imod
 • Ofte foregår healingen i stilhed, da healingsenergien får dig til at slappe behageligt af. Men har du behov for at samtale undervejs, så er det også helt fint. Der er plads til det hele.
 • Vi runder af med en kort samtale om dine oplevelser.  Ønsker du det, så giver jeg gerne min oplevelse af healingen videre til dig, samt de råd jeg eventuelt måtte have modtaget til dig 
 
Klinik
 

Hvordan opleves det at blive healet?

Healingsenergien arbejder på mange områder - både i kroppen, omkring tankerne, i følelserne og i dit energifelt.

Det er forskelligt, hvordan man oplever at modtage healing. Nogle mennesker mærker kulde, varme eller blid prikken i kroppen, nogle ser farver eller billeder. Der er ikke en rigtig eller forkert måde! De fleste slapper rigtig godt af, bliver dejligt afspændte, og føler sig fredfyldte.

Som modtager, er der ikke noget man skal gøre for at det bliver en god healing, blot slappe af og nyde det....
Falder du i søvn, så er det helt OK, healingen virker alligevel.
 
 

 

Hvornår kan man bruge healing?

Healing kan altid bruges. Stort set alle oplever nemlig en dyb afspænding i kroppen og i følelserne, og at tankerne falder til ro. Dette er i sig selv helsebringende, og opleves som en stor lettelse, når livet byder på udfordringer, problemer eller sygdom.
 
Jeg har i årenes løb hjulpet mennesker med alt fra angst, stress, traumer, deppression mv., til helbredelse og lindring af smerter, forebyggelse af kvalme ved kemobehandling, åndedrætsbesvær ved luftvejs- og lungesygdom og meget mere.
 
Healingen hjælper kroppen med at komme tilbage til sin naturlige balance. Dette skaber en positiv healingsspiral i det tempo, som er sundt og godt for dig lige nu. 
 
Du vil altid gå her fra med en god ro i kroppen, tankerne og følelserne. Mange har en oplevelse af bedring, fysisk og psykisk, allerede efter første healing. Andre har glæde af en kortere serie af healinger, som et forløb.
 
 

 

Fjernhealing til der hvor du er

 

Jeg sender fjernhealing til dig, uanset hvor i verden du befinder dig.

 

Fjernhealing virker fuldt ud lige så godt, som hvis du modtager  kontakthealing i klinikken. Den fysiske afstand spiller ingen rolle, og det er uanset hvor i verden du befinder dig. Dit udbytte er præcist det samme.
 
Fordelen ved fjernhealing er, at du sparer transporttid og omkostninger, og at du kan modtage den i din egen sofa eller seng, og har mulighed for at blive liggende efterfølgende, hvis du har lyst til det.
 

 Sådan gør du:

 • Kontakt mig, så vi kan aftale tidspunkt(er) for fjernhealingen
 • Jeg skal bruge dit fulde navn, og den adresse du befinder dig på under fjernhealingen
 • Du indbetaler beløbet
 

På dagen for fjernhealingen:

 • Vi ringes ved en halv time før din (første) fjernhealing begynder, og får en snak om dine ønsker for healingen
 • Sørg for ikke at blive forstyrret af familie, husdyr mv. og sæt mobilen på lydløs
 • Læg dig godt tilrette, gerne med et tæppe over dig
 • Slap af, og nyd at tage imod i det aftalte tidsrum på 30 minutter
 

Vær opmærksom på:

 • Har du bestilt en serie bestående af tre fjernhealinger, så ringes vi også ved efter den tredje fjernhealing. Her får vi en snak om dine oplevelser. Ønsker du det, så giver jeg gerne mine egne oplevelser af healingerne videre til dig, samt de råd jeg eventuelt måtte have modtaget til dig, fra dine åndelige guider. Denne samtale varer ligeledes en halv time.
 • Drik ekstra vand. Healingsenergien fortsætter sit arbejde i dig, i op til tre dage efter hver healing. Drik derfor gerne ekstra vand i disse dage. Det hjælper din krop med at udrense affaldsstoffer.
  
 
Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre nærmere.

Ring 51 66 26 82, send en SMS, eller udfyld kontaktformularen, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Annette Rosenved Petersen | Holbækvej 34, 2. sal, dør 2, Roskilde  | Tlf.: 51662682