Udtalelser

TAT Behandling:
Det er fedt at sidde og blive guidet!
TAT Behandling:
Fantastisk at det kan gå så hurtigt!
TAT Behandling:
Det føles godt, at der nu er taget hånd om det, og jeg føler mig lettet.
TAT Behandling:
Jeg følte mig meget sorgfuld, og det var en stor smerte at gå rundt med. Det påvirkede også mit humør, når jeg var sammen med andre. Efter den første session har jeg en følelse af at have sluppet det, og at det er blevet healet med anerkendelse.
TAT Gruppe:
Det har været godt at være i en gruppe, så man bliver inspireret af de andres erfaringer, tanker og effekter.
Meditation:
Tak for de 4 aftener med meditationsundervisning. Du har en behagelig stemmeføring, og guider os deltagere igennem øvelser og meditation på en meget professionel måde.
Bettina
TAT Behandling:
Jeg synes, at TAT er et godt og konkret værktøj.
EFT Behandling:
Annette er god til at holde den røde tråd og trække det væsentlige frem, så man hurtigt kommer ind til kernen af problemet. Hun har hjulpet mig med at bearbejde nogle blokeringer ifm med en skriftlig opgave. Bagefter oplevede jeg mere energi, fokus og målretning, selvtillid, og ro i krop og sind.
EFT Behandling:
Jeg havde spist noget jeg var allergisk overfor, og fik kraftige mavesmerter. Jeg kender disse smerter fra tidligere mad-allergi-reaktioner, og det tager som regel op til 1 døgn, før de er væk igen. Annette gav mig 20 minutters EFT behandling, og smerterne var væk! Jeg spiste lidt, for at afprøve virkningen, og stadig ingen smerter!
TAT Behandling:
Jeg underviser selv andre i at tænke positivt, og at ændre deres tanker. Men det kan være svært at tage sin egen "medicin". Tak fordi du hjalp mig igennem. TAT er virkelig noget mange kan have gavn af!
TAT Gruppe:
Jeg har fået et redskab til løsning af mine ubalancer, og til takling af stress.
Stresscoachings- og behandlingsforløb:
Da jeg gik ned med stress 2008 og var sygemeldt i et år, var der ikke meget hjælp at hente. Det var en hård hverdag, men så startede jeg hos Annette. Annette har et roligt sind, er god til at rumme mennesker, og meget professionel. Vi fik styr på mange tanker sammen, og ikke mindst min angst. Jeg kan anbefale Annette, det vil du aldrig fortryde.
Mai Britt
TAT Behandling:
Jeg er glad for, at jeg har fået fat om nældens rod.
TAT Behandling:
Jeg længtes efter at blive fri for følelserne og tankespindet, eller at få et plaster på så det forsvandt. Nu er jeg rolig i min krop og meget afslappet, og jeg er ikke bange for, hvis der skulle dukke nye svære følelser op i mig i fremtiden.
TAT Behandling:
Jeg ville bare have, at mine problemer skulle gå i sig selv igen, så jeg kunne få en følelse af at slappe af. Efter sessionen var jeg dødtræt, og efterfølgende, har jeg kunnet mærke, at den konkrete situation er opløst og væk. Det fylder ikke længere i mig.
TAT Gruppe:
Jeg er blevet mere nærværende og fokuseret i nuet, og fået mere ro og afspændthed i kroppen.
TAT Behandling:
Følelsen af opgivelse over, om det aldrig skulle stoppe, er også forsvundet.
TAT Behandling:
Jeg er glad og lettet, for jeg har fået sat en streg under, at jeg kan gøre noget ved det, og at det hjælper.
TAT Gruppe:
Selvom du mere guider end 'terapeutiserer', så gav det en skøn tryghed at mærke, at terapeuten sidder til rådighed.
Stresscoachings- og behandlingsforløb:
Hos Annette er jeg blevet mødt med stor empati og nærvær. Jeg forstår nu stressen, og har lært at håndtere og forebygge den. Jeg har følt mig i trygge og kompetente hænder, og har fået mange gode og brugbare værktøjer.
Maria
TAT Behandling:
Jeg modtog TAT behandling for rygsmerter og hovedpine, som jeg havde døjet med i flere uger. Allerede efter én behandling var smerterne blevet så meget mindre, at mit liv så meget lysere ud, og jeg følte mig lettet!
TAT Gruppe:
Det mest positive var, at mærke den umiddelbare virkning. At man kan opnå resultater med en simpel metode. Din måde at lede os igennem processen på - man føler sig tryg.
TAT Behandling:
Selvom jeg ikke kom på grund af min støvallergi, så er den også forsvundet nu, og jeg tager ikke medicin!
TAT Gruppe:
Jeg er blevet bedre venner med mig selv og de omstændigheder, som jeg skal navigere i.